2016. Slottoernooi

Slottoernooi welk werd gehouden op 24 september 2016.

Op deze zonnige, windstille zaterdag in september, werd het jaarlijks slottoernooi gehouden dat onder leiding stond van Sraar Vercoulen en Kees van Overveld. 78 Leden hadden zich voor deze dag opgegeven. Gezien het aantal inschrijvingen en het beperkt aantal banen (10) moest er in twee poules gespeeld worden, A en B. A met 40 spelers, B met 38. De wedstrijdleiding heeft er voor gewaakt, dat er niet twee keer tegen een zelfde persoon gespeeld werd. Door loting kon tijdwinst worden gehaald t.o.v. de oorspronkelijke planning. Hierdoor konden na de gespeelde finale, de winnaars eerder gehuldigd worden, wat weer ten goede kwam aan het eerder aanschuiven aan het buffet. Hiervoor hadden zich 90 personen opgegeven. Dit buffet was uitstekend verzorgt door fam. Leenders.

Na het uitreiken van de prijzen, werd Kees van Overveld ook nog even in het zonnetje gezet. Kees nam na 15 jaar afscheid van de wedstrijdcommissie. Hij heeft het al die jaren met veel toewijding gedaan en vindt dat het nu tijd is voor “jong” bloed. Voor al die jaren reikte de voorzitter Kees een gevulde mand met ingrediënten voor nog een van Kees hobby’s, koken.

Einduitslag: 1: Ria Hermans. 2: Jan Rikken. 3: Ben Lenders. 4: Herman in `t Zandt. De scheidsrechters voor de finale waren: Herman Middelink en Ruud Hendrix.

Kees van Overveld