2015. Interne competitie

Prijsuitreiking interne competitie is op Vrijdag 5 juni om 20:30

Verslag onderlinge competitie en de uitslag.

36 Leden hadden zich opgegeven en hadden de keuze uit 6 data. Men moest er 4 spelen om kans te maken op een podiumplaats.

 

28 Mei, om 19.00 uur was de eerste wedstrijd van vier.

Er werd op 6 banen gespeeld, 5 van 4 spelers en 1 van 6. Als men goed telt, kom men op 26 deelnemers. Iedereen speelde 3 wedstrijden, dus iedereen speelde ook ’n keer met z’n zessen.

Alle wedstijden verliepen soepel, al duurde er ook wel eens een wat erg lang.

Na de tweede wedstrijd werd er een pauze ingelast om de inwendige mens wat op te warmen met verse koffie, want het begon buiten behoorlijk af te koelen.

De laatste ronde werd gespeeld bij kunstlicht, wat de fluorescerende buts ten goede kwam.

Hierna werd er nog door verschillende deelnemers na gekeuveld over de gespeelde partijen en hoe ze het de volgende beter zouden kunnen doen.

Ook de resterende vijf avonden verliepen soepeltjes, mede dank zij de goede organisatie van de toernooi-commissie die bestond uit Sraar Vercoelen en Ulli Steinberg.

Op drie juni werd de laatste wedstrijd gespeeld. Vijf juni was de dag dat de prijswinnaars bekend gemaakt en gehuldigd werden.  Dit wil bij “De Krómme Herk zeggen, dat er ook nog wel lang “nagekletst” wordt, vooral na zo’n warme dag. En onder een flinke plensbui kun je toch niet naar huis gaan!!

Als prijswinnaars kwamen uit de bus:

 

  1. Mat Meelkop.
  2. Roos Lucassen.
  3. Jac Thiessen.

Poedelprijs: Annie Senssen.

 

Jan Arts