2018. BBQ Toernooi

BBQ toernooi van De Krómme Herk 14-7-’18.        

Alles zat deze dag mee, de weersomstandigheden, maar zeker zo belangrijk, het aantal inschrijvingen.

64 Personen schreven zich in om te spelen, maar door afmeldingen werden het er 56.                                                                                                                                   En voor de barbecue meldden zich maar liefst 76 personen !

Deze keer had de wedstrijd commissie bedacht om te spelen met vaste en overwegend gemengde koppels. Dat verliep volgens mij zonder incidenten…..

Door het warme weer werd de speeltijd ingekort tot 20 minuten per spelronde en daarna 10 minuten pauze . Bomen en parasols zorgden toch nog voor voldoende schaduw.

Na de eindklassering streden de 4 koppels met de meeste punten in een halve en een hele finale voor de echte klassering:

1e.  Roos Lucassen en Jan Rikken.

2e. Ria Hermans en Herman in ’t Zandt

3e. Marjan Geelen en Ton de Bije

4e. Tiny Schlooz en Leo Meelkop

En de poedel ging naar…..Truus Beeker en Joep Joosten !!

Er waren prachtige 1e en 2e prijzen, geheel afgestemd op het zomerweer.                     De overige prijzen waren minder spectaculair, maar het gaat natuurlijk om het gebaar !

Na de ceremonie protocollair, kwam dat, waar alles om begonnen was, de zeer goed verzorgde barbecue: Leo en Hans bakten zich in het zweet en de bekende keukenploeg schepte vakkundig alle borden vol , tot 3 keer toe!                                                      Eerst de worst, toen de kip en tenslotte de veelgeprezen speklap!!

Over het boule veld verspreid waren tafels en stoelen gezet waar groepen spelers en introducé ’s genoten van al het lekkers en het contact onder elkaar.

Voor herhaling vatbaar zou ik zeggen: volgend jaar een nieuwe ronde !??

 

Sraar Maessen.