2018. Slottoernooi

SLOTTOERNOOI 22 SEPT. 2018.

Het was een zaterdag, die we al lang niet meer gehad hadden. Iedereen kon de jas wel aanhouden. Maar niet getreurd, het was droog. 78 Leden hadden zich ingeschreven voor dit jaarlijks terugkerend afscheid van een prachtig jaar. Het is niet te tellen hoe vaak de banen kunstmatig van water moesten worden voorzien. Toch waren er nog enkele leden die om verschillende redenen verstek moesten laten gaan.

Toen we om half twee het startschot wilde geven, liet de computer ons in de steek, waarna werd besloten de spelers mondeling naar de baan te wijzen. Dit verliep gelukkig op rolletjes, dankzij de goede wedstrijdleiding van Leo Meelkop en Jan Lommen. Nadat iedereen zijn drie rondes had gegooid, kwam er een afkamping van Herman in `t Zandt tegen Marian Geelen voor de 4e en 3e plaats en Wil Rondeel tegen Ben Lenders. Hiervan was het resultaat:

1 Ben Lenders.

2 Wil Rondeel.

3 Marian Geelen.

4 Herman in `t Zandt.

Poedelprijs: René Smeets.

Nadat alle “mee-eters” ook binnen waren gedruppeld en catering Vousten de tafels had voorzien van de etenswaren die verorbert moesten worden, kon het startsein worden gegeven voor het eten. Dit buffet was uitstekend verzorgt, zodat menigeen de gang door de regen naar de “etenstent”, meer dan een keer aflegde.Gelukkig begon het nu pas te regen en niet onder het toernooi. Maar ondanks de regen moest Geert de afwas toch zelf doen.

We kunnen weer terug zien op een geslaagd toernooi en kijken weer vooruit naar het openingstoernooi en vol verwachting naar het volgend seizoen.

Jan Arts.