2021 BBQ toernooi 31 juli

Jeu de boules- BBQ-toernooi “De Kromme Herk” 30 juli 2021

Na een hartelijk welkomstwoord van voorzitter Ger Lommen en een heldere speluitleg van Leo Meelkop, togen de eerste spelers naar de banen voor hun eerste ronde.

Met een prachtige opkomst en prima weer om te boulen, wisselden de groepen A en B zich per half uur af op de banen om daar naar beste kunnen hun spel te spelen. Na drie spannende rondes bleven er twee teams over die tegen elkaar het beslissende spel moesten spelen: team Marian Geelen en Tiny de Bije en team Jan in ’t Zandt en Sjaak Berden. Onder veel aanmoediging van de overige leden werd er vol vuur gespeeld. Na een spannende wedstrijd kwam het team Jan in ’t Zandt en Sjaak Berden als eerste winnaar uit de bus

Uit handen van onze voorzitter  ontvingen zij hun smakelijke prijs. De tweede prijs ging naar het damesteam en ook zij ontvingen een smakelijke herinnering aan hun mooi behaalde resultaat.

Dit toernooi werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Overal klonken regelmatig lachsalvo’s op wat liet zien en horen dat dit eerste toernooi na alle narigheid omtrent corona een groot succes genoemd mag worden. Met dank aan het bestuur en al die leden eromheen, die zich hiervoor belangeloos hebben ingezet. 

Janina Hazenbroek