2021 Slottoernooi

Slottoernooi 2021: zaterdag 25 september. Zaterdag 25 september was het eindelijk weer zover. 2020 kon het toernooi en div andere toernooien niet doorgaan i.v.m. de corona regels. De middag begon een beetje bewolkt, maar later brak de zon weer door. Er waren 57 spelers verdeelt in twee groepen, in groep B was 1 triplet. De catering werd verzorgd door Gerrie van Boekholdt, Els Arts, Diny de Bije en Oda Middelink De wedstrijdleiding werd verzorgd door Leo Meelkop, Theo Vervoort, Jan Lommen en Herman Middelink. Deze vrijwilligers werden in twee groepen verdeeld zodat zij ook mee konden spelen. Er waren 3 rondes van 30 minuten speeltijd. De winnaars 1 en 2 van beide groepen speelden in de finale. Terwijl groep A aan het spelen was, konden de spelers van groep B genieten van een heerlijk kopje koffie met een plakje cake. En omgekeerd. Het was echt genieten met een vrolijk muziekje op de achtergrond. Je kon merken dat de leden blij waren om weer een slottoernooi te spelen. De klussenploeg had een tent opgezet, voor het buffet dat dit jaar verzorgd werd door Peter Bouten van “het wapen van Velden”

Rond 17:30 werd de spannende finale gespeeld tussen Herman in ’t Zandt met Sjaak Senssen tegen Tiny Schlooz met Jan in ’t Zandt.

1e plaats team: Tiny schlooz en Jan in ’t Zandt.

2e plaats team: Herman in ’t Zandt en Sjaak Senssen.

De dag werd afgesloten met een heerlijk warm en koud buffet van Peter. Er waren enkele dames (naast de catering groep) bereid om ook een handje te helpen bij het uitserveren van het buffet. Hierna moest er natuurlijk wel afgewassen worden; ook weer met behulp van de dames. Daarna was het nog even gezellig napraten onder het genot van een drankje.

Leo Meelkop